Product Engineer

Zwijndrecht, 40 uur

Wist je dat er wereldwijd meer dan duizend gastankers rondvaren met meet- en alarmsystemen van Henri Systems Holland uit Zwijndrecht? Waarschijnlijk niet. Misschien had je zelfs nog niet eerder van ons bedrijf gehoord. Dat begrijpen we best, hoor. We zijn een kleine, maar vooruitstrevende organisatie met een klein kernteam en staan te popelen om jou in te wijden in onze bijzondere nichemarkt!

Zo ziet je werk eruit
Als product engineer leid jij de productie van onze systemen in goede banen. Dit betekent dat je verantwoordelijk bent voor de planning en aansturing van de productie, de inkoop van materialen en halffabricaten, de afstemming met leveranciers en het kwaliteitsbeheer van de producten. Dit doe je vanuit ons kantoor in Zwijndrecht waar ook de assemblage plaats vindt. Omdat Henri Systems Holland (HSH) zo’n compact en allround bedrijf is, krijg je van alles wat mee en heb je snel veel eigen verantwoordelijkheid. In no time leer je alles over de productontwikkeling, productie, assemblage, installatie en onderhoud van niveaumeters voor schepen die vloeibaar gas vervoeren. HSH heeft ook een serviceteam, dat overal ter wereld het onderhoud aan de meters verzorgt. Wanneer nodig, versterk jij dit team. Zo kan het zomaar zijn dat jouw technische expertise gevraagd wordt op een scheepswerf in Singapore of Qatar.

Deze baan past bij jou als je…

 • Een hbo-diploma elektrotechniek, werktuigbouwkunde of mechatronica hebt.
 • Ervaring en/of interesse hebt in techniek en de realisatie van technische producten.
 • Graag zelf de handen uit de mouwen steekt, bijvoorbeeld door mee te helpen met de serviceafdeling.
 • Houdt van werken in een klein team.
 • In het Engels kunt communiceren met buitenlandse klanten en leveranciers.
 • Het leuk vindt om een aantal keer per jaar naar het buitenland te vliegen om klanten en leveranciers te bezoeken en onderhoud aan de systemen uit te voeren.

Dit biedt Henri Systems Holland jou
Bij Henri Systems Holland (HSH) krijg je de kans om je te specialiseren in een bijzondere nichemarkt: meet- en alarmsystemen voor gastankers. Inmiddels hebben we er al meer dan vijfduizend geïnstalleerd, dus met onze expertise zit het wel goed. Bovendien is het werkveld volop in ontwikkeling. Zo investeren we in productinnovatie en onderzoek, bijvoorbeeld naar LNG als schone scheepsbrandstof. En dit alles in een sterk internationaal georiënteerde omgeving. Kortom: bij HSH gaat er – letterlijk en figuurlijk – een wereld voor je open.

Verder kun je rekenen op:

 • Een marktconform salaris,- afhankelijk van je ervaring.
 • Uitzicht op een vast contract.
 • Flexibele werktijden.
 • Leuke en deskundige collega’s van wie je veel kunt leren. Vakinhoudelijk én op culinair gebied, want één keer per maand koken we voor elkaar.
 • Reiskostenvergoeding en een goede pensioenregeling.

Reageer direct of kom eerst kennismaken
Enthousiast over deze vacature? Reageer direct door je motivatie en cv te mailen naar Bas van den Beemt via onderstaande link. Liever eerst eens kennismaken met het team en rondkijken op je toekomstige werkplek? Je bent van harte welkom. Bel Bas op 078 629 1825 om een afspraak te maken, of mail naar: bvdb@hsh.nl.

© Copyright 2018 Henri Systems Holland B.V.