Field Service Engineer

Zwijndrecht, Internationaal 40 uur

Wist je dat er wereldwijd meer dan duizend gastankers rondvaren met meet- en alarmsystemen van Henri Systems Holland uit Zwijndrecht? Waarschijnlijk niet. Misschien had je zelfs nog niet eerder van ons bedrijf gehoord. Dat begrijpen we best, hoor. We zijn een kleine, maar vooruitstrevende organisatie met een klein kernteam en staan te popelen om jou in te wijden in onze bijzondere nichemarkt!

Zo ziet je werk eruit
Als service engineer voer je zelfstandig onderhoud, kallibraties en reparaties uit aan meetsystemen aan boord van schepen. Voor deze klussen ben je een aantal keer per maand voor een paar dagen tot een week op pad in het binnen- of buitenland. Naast deze service klussen voer je productiewerkzaamheden uit in Zwijndrecht waar ons kantoor en productielocatie is gevestigd. Tevens is er voldoende ruimte om je diverse technieken eigen te maken zoals het werken met PLC’s en radarsystemen. Zo kun je je bijvoorbeeld ontwikkelen als testengineer op een van onze productontwikkelingsprojecten.

Omdat Henri Systems Holland (HSH) zo’n compact en allround bedrijf is, krijg je van alles wat mee en heb je snel veel eigen verantwoordelijkheid. In no time leer je alles over onderhoud, productie, assemblage en installatie van niveaumeters voor schepen die vloeibaar gas vervoeren. Samen met je service collega in Thailand en het team in Zwijndrecht voer je overal ter wereld het onderhoud aan de meters uit. Zo kan het zomaar zijn dat jouw technische expertise gevraagd wordt op een scheepswerf in Spanje of Qatar.

Deze baan past bij jou als je…

  • Een mbo-diploma elektrotechniek, werktuigbouwkunde of mechatronica hebt.
  • Het leuk vindt om naar het buitenland te vliegen om zelfstandig onderhoud aan de systemen uit te voeren.
  • Interesse hebt in techniek en de realisatie van technische producten.
  • Accuraat kunt werken, rapporteren en communiceren in het Engels.
  • Houdt van werken in een klein team.

Dit biedt Henri Systems Holland jou
Bij Henri Systems Holland (HSH) krijg je de kans om je te specialiseren in een bijzondere nichemarkt: meet- en alarmsystemen voor gastankers. Inmiddels hebben we er al meer dan vijfduizend geïnstalleerd, dus met onze expertise zit het wel goed. Bovendien is het werkveld volop in ontwikkeling. Zo investeren we in productinnovatie en onderzoek, bijvoorbeeld naar LNG als schone scheepsbrandstof. En dit alles in een sterk internationaal georiënteerde omgeving. Kortom: bij HSH gaat er – letterlijk en figuurlijk – een wereld voor je open.

Verder kun je rekenen op:

  • Een bruto maandsalaris dat afhankelijk is van je ervaring, 8% vakantiegeld en een eindejaarsuitkering.
  • Leuke en deskundige collega’s van wie je veel kunt leren. Vakinhoudelijk én op culinair gebied, want één keer per maand koken we voor elkaar.
  • Bedrijfsauto en een goede pensioenregeling.

Reageer direct of kom eerst kennismaken

Enthousiast over deze vacature? Reageer direct door je motivatie en cv te mailen naar Bas van den Beemt via bvdb@hsh.nl. Liever eerst eens kennismaken met het team en rondkijken op je toekomstige werkplek? Je bent van harte welkom. Bel Bas op 06 – 25 08 03 99 om een afspraak te maken.

© Copyright 2018 Henri Systems Holland B.V.